Proizvodnja
logotipi2

Podjetje Autocon je proizvodno podjetje strojne obdelave kovin. Delujemo na 4200 m2 proizvodnih površin in zaposlujemo cca. 50 delavcev. Izdelke proizvajamo s pomočjo sodobnih tehnologij in naprednega strojnega parka.

Nastanek proizvodnje na tej lokaciji sega v leto 1977. Ves ta čas je proizvodnja rastla tako v obsegu kot po raznovrstnosti. V letu 2010 se je začela nova zgodba na področju bivše tovarne Kovinarska Vrhnika.

Proizvodnjo smo v glavnem preusmerili na izdelavo kovinskih embalaž za transport avtomobilskih delov, manjši delež proizvodnje pa zasedajo kovinske konstrukcije, izdelki iz gume in različne usluge.

Z rastjo in modernizacijo podjetja smo v zadnjih letih pridobili tudi različne certifikate.

V tesnem sodelovanju z našimi kooperanti zagotavljamo tudi izdelavo raznih orodij, ki so potrebna za brizganje različnih materialov, do orodij za zahtevnejša krivljenja.

Strmimo k stalnim izboljšavam kakovosti izdelkov, izboljšanje tehnologije obdelave, povečanje lastne produktivnosti ter zmanjševanje vpliva na okolje.

Prizadevamo si za zadovoljstvo naših kupcev, saj je kakovostna in pravočasna dobava naročenih izdelkov naša prioriteta in vodilo pri poslovanju našega podjetja.

Prisotni smo na trgu zahodnih držav, največji delež izvoza naših izdelkov je v Nemčijo in Francijo.

Izvoz predstavlja 96% naše proizvodnje.

Dolgoletne izkušnje in kvaliteta naših izdelkov nas je pripeljala do sodelovanja s pomembnimi proizvajalci v avtomobilski industriji.

Audi AG

Volkswagen AG

SBB

Daimler

Faurcia

Renault

PSA

BMW

Weidner GmbH

Liebherr

Caterpillar

Sekurit

Toyota

Alston

Skoda

Siemens

Opel

Weidner SarL